Ons concept, dat zijn wij samen, twee stijlen en een persoonlijke stijl van communiceren en handelen.

En dat samen in de juiste balans

Wij beloven jullie een persoonlijke beleving en fotos van uitstekende kwaliteit.

Susan – 34 jaar – Veluwe

Susan

Fotograferen is al jaren een passie van mij, ik vind het heerlijk om momenten voor mensen vast te leggen en zo een herinnering op beeld te maken. Na o.a. veel portret- en familieshoots ben ik ook begonnen met trouwfotografie. Ik kom uit Eerbeek maar ik woon inmiddels in Empe daardoor ben als fotograaf actief in Eerbeek en de weide omgeving. Als klein meisje droomde ik al van trouwen, dus is het super leuk om deze trouwerijen te mogen bijwonen en te zorgen dat iedereen deze dag kan herbeleven. Zit je haar niet meer goed of blijft de jurk niet goed zitten, ik denk mee om dit op te lossen, zodat jullie een zorgeloze dag hebben.

Wat ben ik blij dat ik Danique heb leren kennen, de klik die we gelijk hadden en de passie voor fotografie die we delen. Nadat we steeds vaker afspraken duurde het dan ook niet lang voordat we de plannen hadden om te gaan samenwerken.

Samen zijn wij het complete pakket, ieder heeft zijn kracht.
Heb je even een ontzettende enthousiaste fotografe nodig voor de groepsfoto’s, dan gooi ik Danique in de strijd; en of die groepsfoto’s dan gaan lukken! Dan zal ik er ondertussen op letten of de details ook nog kloppen. p.s. maak je om ons dus geen zorgen, wij vermaken ons wel met het fotograferen, gezelligheid en een taartje eten (is toch ook weer een hele zorg minder).

Danique

Vanaf 2014 ben ik als fotograaf actief in Haaksbergen en omstreken. De fotografie is ontstaan vanuit een passie voor paarden. Deze machtige dieren fotografeer ik graag, ik ben mijzelf blijven uitdagen en ik bleef kritisch naar mijn eigen beelden kijken. Ook heb ik alle facetten van het leven mogen fotograferen, van geboorte tot aan een laatste portret. Op deze manier heb ik mij ontwikkeld tot de fotograaf die ik nu ben en ben ik erg veelzijdig in te zetten; ik probeer altijd een creatief beeld te schieten. Een paard op jouw bruiloft? Dat is dan ook geen probleem! Ook die grote liefde weet ik op de juiste manier op de foto te zetten. Daarnaast kun je met een gerust hart jouw trots aan mij overlaten 🙂


Susan ken ik van een bijeenkomst voor bruidsfotografen en de klik was er meteen! Waar ik de enthousiasteling ben, is Susan diegene die rust kan brengen. Dit maakt dat wij mooi in balans zijn op een bruiloft. Susan is een technisch erg goede fotograaf met oog voor de kleine details in elke foto. Daarnaast durven wij kritisch naar ons werk te kijken en volgen wij regelmatig trainingen waardoor we nog elke dag leren!

We hebben veel overeenkomsten: liefde voor het vak, allebei luxepaardjes met onze voorliefde voor cappuccino’s en lattes en dan nog een vette liefde voor truffelmayonaise!

We zijn een gezellige noot op jullie bruiloft op de achtergrond maar zeker geen saai muurbloempje.

Danique - 32 jaar - Twente

Ons concept

Het idee is ontstaan, omdat wij iets anders willen aanbieden dan andere fotografen. Wij hoorden verhalen dat de klik met de trouwfotograaf er niet was terwijl ze wel tevreden zijn over de stijl en de stijl voorrang hebben gegeven bij het maken voor een keuze. Wij denken dat je dit simpelweg niet moet willen op jullie mooiste dag. De klik is ons inziens het allerbelangrijkste, met een klik schiet je de allerbeste platen, omdat jullie alles laten zien. Niet alleen een lach omdat het moet.


Wij zijn ervan overtuigd dat dit de motivatie moet zijn om een fotograaf voor jullie mooiste dag te kiezen!
Zonder klik, geen échte foto’s.

Het is een nieuw concept, spannend!
Er zullen mensen zijn die het een top idee vinden en misschien wel collega-fotografen die er niet zo heel veel van snappen, want: de stijl is het visitekaartje van de fotograaf. En dat klopt, wij hebben een eigen, warme stijl: maar dan in twee uitvoeringen. But, no guts no glorie!

Om een impressie te geven van onze stijlen, hebben wij achter de knop ‘voorbeelden’ foto’s bewerkt in beide stijlen.