Onze nieuwe website is in de lucht!

Joe!

 Wij zijn enthousiast, want onze nieuwe website is online! Het heeft ons heel wat bloed-zweet-traantjes gekost, maarrrrr dan heb je ook wat.
Wij zijn tevreden en zijn erg benieuwd naar jullie mening, laat ons vooral weten als jou iets opvalt; daar kunnen wij alleen maar van leren :)

 

Bij een nieuwe website hoort ook een nieuw voorstelrondje, wel zo gezellig!
 Wij zijn Susan en Danique, wij zijn een duo in de trouwfotografie. Wij hebben het altijd gezellig met elkaar en dit stralen wij ook uit op een bruiloft. We staan tijdens jullie bruiloft zeker niet op de voorgrond, maar zijn ook geen saaie muurbloempjes.

 Zoeken jullie een trouwfotograaf die een ander aanbod heeft dan andere trouwfotografen? Zoek niet verder, want op onze website vinden jullie alles over ons unieke concept! Wij zijn er trots op, we denken ‘out of the box’ bij het vormgeven van ons bedrijf, maar dit geldt zeker ook voor onze foto’s! Daarnaast zijn wij non-nonsens en echte “mensenmensen”. Wij nemen een maximaal aantal bruiloften per jaar aan, ook dit doen wij niet voor niets; zo zijn jullie absoluut geen nummer en ervaren jullie bij ons een persoonlijke klantbeleving. Wij komen bijvoorbeeld voor de bruiloft al twee keer langs (als dit met wederzijdse instemming is tenminste ;) haha), zodat wij elkaar goed leren kennen en de klik er zeker is op de bruiloft. Je voelt hem vast al aankomen; wij komen ook de foto’s langs brengen, een album gesprek voeren en het album afleveren. Ja, jullie gaan ons dan vaak zien! Hiervoor geldt ook; met wederzijdse toestemming! :)

 

We kunnen ons voorstellen dat jullie misschien nog veel meer vragen hebben of willen weten! Stel ze gerust!

Snel even een bakkie doen om jullie mooiste dag door te nemen? Natuurlijk vrijblijvend!

Deel blog

Meer om te ondekken

Viva la Vida - trouwfotografie

Kom met ons in contact